Cart 0
Cart 0

Butik & ØL SMAGNING

 
cafe bord.jpg
 

Butik

Kom ind i vores butik og gå på opdagelse i over 400 forskellige øl, specielt udvalgte vine, spiritus og chokolader. Vores sortiment udskiftes på ugebasis, så der er al mulig grund til jævnligt at besøge din lokale ølpusher på Amager. Bor du ikke lige rundt om hjørnet, kan du bestille de samme varer i vores webshop og få leveret direkte til din nærmeste pakkeshop.

 
 
 
 
 
 
 
 
ølsmagning 2.jpg
 

ØL SMAGNING

I mellem de mange rækker af øl, har vi klemt et par borde og stole ind, så du nu kan hive dine favorit-øl ned fra hylderne eller vores store køleskab og nyde dråberne i vores butikslokale på Amager.

Du kan også bestille vores Ølsmagning Bræt som består af en række sample-size udgaver fra vores skiftende sortiment. Det er desuden muligt at bestille diverse snacks hertil.

Med jævne mellemrum vil der også blive afholdt øl-smagninger, intimkoncerter  og øvrige events i vores butikslokale. Glæd dig bla. til vores julekoncert hvor vi gentager succesen fra sidste år, når MC Einar kommer og spiller i forbindelse med lancering af julebryggen 2018 "Jul det' cool".